I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.

Over Tessa van der Valk

Direct na mijn opleiding tot secretaresse bij Schoevers heb ik mijn eerste werk-ervaring opgedaan in het notariaat. Na een aantal leerzame en plezierige jaren heb ik de overstap gemaakt naar de agrarische makelaardij. Het was erg interessant om de "andere kant" van het verkoop- en koopproces mee te maken.

Sinds november 2016 werk ik met veel plezier als notarieel secretaresse bij Frans. De kleinschaligheid van ons kantoor en de afwisselende werkzaamheden zorgen voor het plezier in mijn werk. Het directe contact met klanten zorgt ervoor dat we een heel toegankelijk kantoor zijn; een plek waar ik mij helemaal thuis voel.

 

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie