I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.
volg-testament.jpg

Over Susanne van den Ende-Jannink

Na mijn Schoevers opleiding in Rotterdam heb ik diverse ervaringen opgedaan als secretaresse in de advocatuur en het notariaat.
Sinds november 2018 ben ik bij Frans terechtgekomen, voor de derde keer. De eerste keer bij Jaspers Notarissen, de tweede keer bij Jaspers Quist Remmerswaal en nu de derde keer bij Remmerswaal Notariskantoor. Hier heerst een prettige en gezellige sfeer, waar ook hard gewerkt wordt. Maar lachen doen we ook, iedereen heeft hier hart voor de zaak.
In mijn vrije tijd doe ik aan hot yoga en sportklimmen. Dat laatste doe ik vooral graag buiten in de Belgische Ardennen.

 

 

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie