I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.

Over Susan Schoemaker

Vaak denken mensen dat het werk in het notariaat “saai” is.
Het tegendeel is waar.

Ik ben in 1973 in het notariaat gerold. Na een Schoevers opleiding en enkele banen als secretaresse bij een uitzendbureau ben ik bij notaris Schotanus in Loosduinen gestart.
Nu vele jaren verder boeit dit werk mij nog steeds. De contacten met kopers/verkopers zijn heel afwisselend.

Voor mij is belangrijk dat de notariële kant van een overdracht voor alle partijen helemaal in orde is en dat zeker de kopers naar buiten lopen met zo'n speciaal blij gevoel wat bij zo'n gebeurtenis hoort.

Ik werk vanaf april 2016 bij Remmerswaal Notariskantoor. Voor mij een hele fijne werkplek, waar aandacht is voor de cliënten en zeker ook voor de medewerkers.

 

 

 

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie