I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.

Over Kesho Ghisai

In november 2016 ben ik bij Remmerswaal Notariskantoor begonnen als kandidaat-notaris. Inmiddels ben ik sinds 2018 toegevoegd-notaris. Sinds 2007 werk ik in het notariaat. Ik ben begonnen als student-medewerker op een kantoor in Scheveningen. Een jaar later kreeg ik te horen dat ik afgestudeerd ben. Ik belde mijn notaris vanuit Leiden op om het goede nieuws te vertellen (het was op een vrijdagmiddag) waarna hij mij feliciteerde en dat hij mij maandag op kantoor verwacht (in pak) om te beginnen als kandidaat-notaris!
Daarna heb ik nog in Loosduinen en in het Wateringse Veld gewerkt tevens als kandidaat-notaris.

Bij Remmerswaal Notariskantoor en in het Westland voelde ik mij direct thuis: een open en informele sfeer, cliënten kunnen even bellen met ons en vragen om advies als ze ergens mee zitten, u hoeft niet alles zelf te doen, wij regelen het voor u: het notariaat zoals het hoort!

Waarom ik gekozen heb voor het notariaat? Wat het notariaat zo bijzonder maakt is dat de notaris u bij iedere fase in uw leven kan adviseren over de (juridische) gevolgen daarvan: aankoop van uw eerste woning, trouwen of samenwonen, kinderen en overlijden. Bij iedere fase kunnen er problemen of ongewenste situaties ontstaan. Graag ga ik met u in gesprek hierover, om te bekijken wat u zou kunnen regelen.
Mede vanwege mijn Surinaams Hindoestaanse achtergrond kan ik u tevens bij al uw notariële zaken in Suriname begeleiden.

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie