I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.

Over Katja Remmerswaal

'Ik hoor vaak gelach uit de kamer van mijn vader komen'

'Ik ben de dochter van Frans. Sinds juni 2013 werk ik hier anderhalve dag per week. Ik doe allerlei administratieve klussen, zoals het aanmaken van dossiers en het opvragen van gegevens uit het Kadaster. Ik werk dus vooral achter de schermen. Naast mijn werk op het notariskantoor geef ik zangles en ben ik dirigent van het Naaldwijkse popkoor Life Voices. Mijn opleiding ligt namelijk op een ander terrein dan het notariaat: ik ben afgestudeerd aan de Rockacademie Tilburg.

De mix van werkzaamheden die ik nu heb – de muziek en het administratieve werk – bevalt mij uitstekend. Het zijn twee verschillende werelden en dat vind ik juist interessant. Bovendien is dit een heel leuk kantoor om voor te werken: kleinschalig, toegankelijk en helemaal niet formeel. Ik hoor vaak gelach uit de kamer van Frans komen, dus ik denk dat klanten dat ook zo ervaren.'

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie