I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.

Over Eveline Costerus

'Het leuke van dit kantoor vind ik wel het informele karakter'

'In december 2013 ben ik bij Frans begonnen. Daarvoor werkte ik op een notariskantoor in Rotterdam. Mijn eerste kennismaking met het notariaat was als secretaresse op een notariskantoor in Dordrecht. Ik ben toen al snel de klerkenopleiding gaan volgen en ben dit vak steeds interessanter gaan vinden. Het leuke van dit kantoor vind ik wel het informele karakter. Dat past hier in het Westland ook prima.

Klanten lopen makkelijk bij ons binnen, zijn heel direct en willen graag snel geholpen worden. Als notarisklerk beschik je over de nodige juridische kennis. Daarmee kan je veel vragen van klanten zelf al beantwoorden. Is dat niet het geval, dan is het lijntje naar Frans kort en daardoor kunnen we altijd snel reageren. Dat is prettig voor klanten, maar zelf voel ik me in zo’n kleine, flexibele organisatie ook prima thuis.'

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie