I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.

Over Anja Trijsburg

"Je ziet wel aan mijn hand en pen dat ik geen notaris ben schreef mijn broer in mijn poëziealbum"

Precies 30 jaar heb ik op een groot kantoor in Den Haag gewerkt. Eerst op de afdeling familierecht en later in het ondernemingsrecht. Daarna ben ik naar een kleiner kantoor in het Westland gegaan en daar heb ik Frans leren kennen. Sinds november 2015 werk ik nu als secretaresse op dit kantoor. Het werk zelf is in al die jaren heel erg veranderd van typemachine naar computer, van een brief met doorslag en car-bon naar een e-mail met alle stukken bijgevoegd, maar we proberen nog steeds om de klanten het gevoel te geven dat we alle zaken zo goed mogelijk voor ze regelen. Volgens mij lukt dat op dit kantoor heel goed. Klanten komen makkelijk even binnen lopen, de drempel van kantoor is laag.

 

 

 

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie