I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.

Over Anita Scholtes

'Het werk is enorm afwisselend'

'Na de havo heb ik twee jaar op de bloemenveiling in Naaldwijk gewerkt als administratief medewerkster en daarna vijf jaar op een advocatenkantoor. Vervolgens ben ik op een notariskantoor in Wateringen gaan werken. Dat beviel uitstekend. Toen ik de mogelijkheid kreeg om de klerkenopleiding te volgen, heb ik die kans met beide handen aangegrepen. Vier jaar lang ging ik één keer in de twee weken een dag naar school om mij te verdiepen in het notariaat. Hartstikke interessant!

Tijdens deze opleiding heb ik Frans Remmerswaal leren kennen: hij was een van mijn opleiders. Toen Frans in 2013 een eigen kantoor startte, ben ik hier met veel plezier aan de slag gegaan. Het werk is enorm afwisselend. Ik stel conceptaktes op, doe allerlei administratieve werkzaamheden, regel de boekhouding en heb veel contact met klanten. Het bevalt mij goed om op een klein kantoor als dit te werken. De lijnen zijn hier kort en we weten allemaal goed van elkaar wat er speelt. Ik merk dat klanten gemakkelijk bij ons binnenstappen. De drempel is echt laag en dat is ook precies onze bedoeling.'

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie