I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.
volg-testament.jpg

Over Remmerswaal Notaris

Per 1 januari 2021 neemt Kesho Ghisai het stokje over van Frans Remmerswaal

Eén januari 2021 is voor Remmerswaal Notariskantoor een heel bijzonder moment. Na 30 jaar werkzaam geweest te zijn in het notariaat, 18 jaar als notaris waarvan de laatste 8 jaar met een “eigen” kantoor, heeft Frans Remmerswaal (mr.drs. F.B. Remmerswaal) afscheid genomen van het kantoor.

Nieuwe tijden, met nieuwe uitdagingen vragen om een frisse blik en nieuwe energie. In 2016 zijn de eerste stappen gezet om een geschikte opvolger te vinden. Na één avondje praten was het voor Frans Remmerswaal duidelijk dat Kesho Ghisai het kantoor, op zijn manier, maar in dezelfde geest zou kunnen voortzetten. 

Zonder het vertrouwen van die vele klanten, accountants, makelaars, financieel adviseurs et cetera was het Frans en zijn team nooit gelukt om het kantoor te krijgen waar het nu is.

Vanaf 1 januari 2021 is Frans Remmerswaal niet meer werkzaam zijn bij het kantoor. In de afgelopen 4 jaar heeft Kesho toegewerkt naar dit moment. Frans heeft er alle vertrouwen in dat Kesho tezamen met de medewerkers een kwalitatief gelijkwaardig kantoor kan neerzetten dan nu het geval is. 

Per 1 januari 2021 heeft Kesho Ghisai dus het stokje overgenomen van Frans en is hij benoemd tot notaris. 

Ons team staat per 1 januari 2021 nog steeds voor u klaar en wij kijken ernaar uit om een adviseur voor het leven te zijn.

 

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie