I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.
volg-trouwen.jpg

Over ons

Met dit kantoor in 's-Gravenzande wil ik terug naar de wortels van het notariaat. Een onafhankelijk adviseur zijn voor particulier en ondernemer. Een 1 op 1 relatie met de klant is daarbij essentieel, samenwerking het sleutelwoord. Door 23 jaar ervaring in alle aspecten van de praktijk, kan zowel de particulier als de ondernemer bij mij terecht. Mijn doel: een Westlands kantoor te zijn.

"Je ziet wel aan mijn hand en pen dat ik geen notaris ben schreef mijn broer in mijn poëziealbum"

Precies 30 jaar heb ik op een groot kantoor in Den Haag gewerkt. Eerst op de afdeling familierecht en later in het ondernemingsrecht. Daarna ben ik naar een kleiner kantoor in het Westland gegaan en daar heb ik Frans leren kennen. Sinds november 2015 werk ik nu als secretaresse op dit kantoor. 

In november 2016 ben ik bij Remmerswaal Notariskantoor begonnen als kandidaat-notaris. Inmiddels ben ik sinds 2018 toegevoegd-notaris. Sinds 2007 werk ik in het notariaat. Ik ben begonnen als student-medewerker op een kantoor in Scheveningen. Een jaar later kreeg ik te horen dat ik afgestudeerd ben. Ik belde mijn notaris vanuit Leiden op om het goede nieuws te vertellen (het was op een vrijdagmiddag) waarna hij mij feliciteerde en dat hij mij maandag op kantoor verwacht (in pak) om te beginnen als kandidaat-notaris!

'Het werk is enorm afwisselend'

'Na de havo heb ik twee jaar op de bloemenveiling in Naaldwijk gewerkt als administratief medewerkster en daarna vijf jaar op een advocatenkantoor. Vervolgens ben ik op een notariskantoor in Wateringen gaan werken. Dat beviel uitstekend.

'Het leuke van dit kantoor vind ik wel het informele karakter'

'In december 2013 ben ik bij Frans begonnen. Daarvoor werkte ik op een notariskantoor in Rotterdam. Mijn eerste kennismaking met het notariaat was als secretaresse op een notariskantoor in Dordrecht.

Na mijn Schoevers opleiding in Rotterdam heb ik diverse ervaringen opgedaan als secretaresse in de advocatuur en het notariaat.
Sinds november 2018 ben ik bij Frans terechtgekomen, voor de derde keer.

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie