volg-wonen.jpg

Over ons

Met dit kantoor in Honselersdijk wil ik terug naar de wortels van het notariaat. Een onafhankelijk adviseur zijn voor particulier en ondernemer. Een 1 op 1 relatie met de klant is daarbij essentieel, samenwerking het sleutelwoord. Door 23 jaar ervaring in alle aspecten van de praktijk, kan zowel de particulier als de ondernemer bij mij terecht. Mijn doel: een Westlands kantoor te zijn.

'Ik heb het mooiste beroep van de hele wereld'

'De ene dag zit ik aan tafel met een jong stel dat gaat trouwen. De andere dag met een ondernemer die weer een BV wil oprichten. Ik help mensen bij de overdracht van een huis en ik adviseer bedrijven in hun ontwikkeling.

'Het werk is enorm afwisselend'

'Na de havo heb ik twee jaar op de bloemenveiling in Naaldwijk gewerkt als administratief medewerkster en daarna vijf jaar op een advocatenkantoor. Vervolgens ben ik op een notariskantoor in Wateringen gaan werken. Dat beviel uitstekend.

'Het leuke van dit kantoor vind ik wel het informele karakter'

'In december 2013 ben ik bij Frans begonnen. Daarvoor werkte ik op een notariskantoor in Rotterdam. Mijn eerste kennismaking met het notariaat was als secretaresse op een notariskantoor in Dordrecht.

'Ik hoor vaak gelach uit de kamer van mijn vader komen'

'Ik ben de dochter van Frans. Sinds juni 2013 werk ik hier anderhalve dag per week. Ik doe allerlei administratieve klussen, zoals het aanmaken van dossiers en het opvragen van gegevens uit het Kadaster.

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in Honselersdijk. Ons adres is: 

Fazantlaan 1
2675 XS Honselersdijk

Remmerswaal Notariskantoor B.V. | Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie