I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.

Wonen & Hypotheek

Er komt veel op u af bij de aan- of verkoop van een woning. De overdracht van de woning hoort daar ook bij. Werk voor de notaris, zoals u ongetwijfeld weet. Die overdracht is juridisch gezien een belangrijk moment. Als koper weet u bij de overdracht dat u betaald krijgt en dat de hypotheek wordt afgelost. En als koper heeft u weer een andere zekerheid: u wordt ook écht eigenaar van uw woning. Ook weer een plezierige wetenschap voor de bank trouwens: die weet dat u het leenbedrag gebruikt waar het voor is bedoeld. En de bank krijgt er meteen het hypotheekrecht voor terug.

Ingewikkeld? Ja, als u weet dat de gemiddelde Nederlander 1,6 keer in zijn of haar leven een huis koopt. Daarom neem ik de tijd om u goed te begeleiden. U krijgt van mij een duidelijk antwoord op al uw vragen. Aan mij kunt u ook al het regelwerk overlaten. Een voorbeeld: op de dag van de overdracht moeten alle papieren in huis zijn, op tijd. Ook checken we of alles goed zit bij de bank.

Die overdracht is - meestal - een feestelijk moment. We zitten bij elkaar om een juridisch document te ondertekenen, maar dan wél graag in een informele sfeer. Die kunt u verwachten bij Remmerswaal Notariskantoor. Dat maakt die overdracht misschien wel een juridisch verplicht nummer, maar ook een leuk moment voor u!

Video over wonen

Bovenstaande video geeft algemene informatie over het kopen van een huis.

Er wordt ingegaan op het samenlevingscontract en welke rol de notaris hierbij heeft.

Meer video's

Testament

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie