I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.

Wonen & Hypotheek

Het kopen van een (eerste) woning is spannend en er komt veel op u af. Het laatste wat u wil is dat ook nog de notaris veel dingen aan u gaat vragen. Nou, zo werken wij niet! Wij ontzorgen u. 

Om eigenaar te worden heeft u een akte van levering (ook wel leveringsakte genoemd) nodig. Simpel gezegd: door het ondertekenen van deze akte wordt u eigenaar van de woning.

Wij vragen alle gegevens op om de akte voor u in orde te maken. Mochten wij er niet uitkomen, dan bellen wij u of uw adviseur. Voor de inbegrepen werkzaamheden verwijzen wij u naar: werkzaamheden.

Daarnaast heeft u meestal ook een akte van hypotheek (ook wel hypotheekakte genoemd) nodig. Dit is een akte waarbij u onder andere afspreekt dat uw bank uw woning mag verkopen wanneer u zich niet aan de afspraken houdt. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen waar u zelf in principe niets voor hoeft te doen.

Mocht u kiezen voor ons kantoor, dan ontzorgen wij u volledig. Geeft u aan uw makelaar/adviseur door dat u voor ons kiest? Dan pakken wij het daarna voor u op.

Mocht u nog vragen hebben en/of eerst even kennis willen maken met ons, dan kunt u ons bellen of mailen.

Video over wonen

Bovenstaande video geeft algemene informatie over het kopen van een huis.

Er wordt ingegaan op het samenlevingscontract en welke rol de notaris hierbij heeft.

Meer video's

Testament

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie