I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.

Rechtsvormen

Ondernemen & Juridische Zaken Wie een bedrijf begint, komt al snel voor de vraag te staan: welke rechtsvorm is voor mij ideaal? Wordt het een BV of is een VOF verstandiger? Wat zijn de voor- en nadelen van een maatschap? Of wilt u een stichting of een vereniging beginnen? Ook dan heeft u te maken met de rechtsvorm. Dus: met de notaris. Diezelfde notaris die ook om de hoek komt kijken bij de levering van aandelen of het ontbinden van firma's.

De keus voor rechtsvorm A of B maakt u voor vele jaren. Daarom is het verstandig om er meteen de expertise van een notaris erbij te halen. In mijn geval: een ondernemende notaris. Wist u dat ik aan de wieg heeft gestaan van veel startende bedrijven in de regio? Die ervaring herkent u meteen. Bijvoorbeeld omdat ik u aan het denken zet over antwoorden die cruciaal zijn voor de keus. En omdat u de pluspunten van elke rechtsvorm hoort, maar ook de keerzijde.

Natuurlijk is het niet alleen aan een notaris om uw rechtsvorm te kiezen. Daarom werk ik graag samen met uw accountant of fiscalist. Om samen tot de beste beslissing te komen. Eén waar u vandaag blij mee bent, maar ook bij uw 25-jarig jubileum. Door mijn praktische aanpak gaat het traject in de meeste gevallen sneller. En die voortvarende werkwijze herkent u ook weer op de factuur.

Veel ervaring in het Westland

In het Westland is de coöperatie nog steeds ingeburgerd. Goed om te weten dat u bij mij aan tafel zit met iemand die ervaring heeft op dit heel specifieke terrein. In nauwe samenwerking met andere adviseurs heb ik meerdere samenwerkingsverbanden in de groente- en de sierteelt op poten gezet.

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie