I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.
volg-rechtsvormen.jpg

Diensten

Bent u van plan om een eigen onderneming te starten, maar u weet niet in welke vorm? Wij kunnen u adviseren over de verschillende rechtsvormen. Welke vormen zijn er zoal?

U woont al een tijdje samen of u gaat samenwonen, maar nu wilt u graag het een en ander geregeld hebben. Maar wat is er mogelijk en wat niet? Wat zijn de gebruikelijke bepalingen?

Spannend! U hebt uw eerste woning gekocht. Wat komt daar veel bij kijken!

Het regelen van uw nalatenschap kan best ingewikkeld zijn. Wat is er wel en niet mogelijk? En hoe zit het met de fiscaliteit?

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie