I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.
volg-testament.jpg

Diensten

Een bedrijf starten, een vereniging of een stichting oprichten: werk voor een notaris. Vooral voor een notaris die meedenkt en een objectief advies geeft. Die rol ligt mij goed. Ik ben praktisch ingesteld, iets wat vooral in het Westland wordt gewaardeerd.

Trouwen of samenwonen? Gefeliciteerd! Mag ik erbij zijn? Bij het maken van de afspraken over wel of geen gemeenschap van goederen of een samenlevingscontract? Nú de juiste keus maken kan later nog heel wat problemen voorkómen.

Je eerste huis gekocht. Of  het appartement om samen oud te worden. In alle gevallen krijgt u bij de aankoop en de verkoop van een woning met de notaris te maken. Ook de overdracht van woningen is onderdeel van mijn werk. Ik doe het graag. En goed.

Het láátste wat u wilt, is dat er na uw overlijden onenigheid ontstaat over de verdeling van uw erfenis. Regel uw testament daarom goed. Bij ons kantoor zit u aan tafel met een notaris die nooit de menselijke verhoudingen uit het oog verliest.

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie